miércoles, 5 de diciembre de 2012

1r Concurs de pessebres a les ciutats de Tortosa, Roquetes i pedanies



1r Concurs de pessebres de l'Ass. Pessebristes de Tortosa i les Terres de l'Ebre a les ciutats de Tortosa, Roquetes i pedanies

1.- Modalitats
Pessebres familiars, professionals i escolars. Un sol pessebre per família, artista professional o escola.

2.- Premis.
S'estableixen tres premis per categoria. A més, a tots els concursants, se'ls farà lliurament d'un diploma de participació en el concurs.

3.- La inscripció al concurs es formalitzarà del 10 al 23 de desembre de 2012, a excepció de la modalitat d’escoles que s'haurà de fer abans del dia 14 de desembre.
Enviant un correu electrònic a pessebrestortosa@gmail.com o a Calaix de Sastre (C/ de la Rosa 13, Tortosa). Durant els dies de l'exposició de diorames a l'espai polivalent de la Plaça de l'Absis de Tortosa. Cal inscriure's abans del 23 de desembre els domicilis i del 14 els col·legis.

4.- El jurat estarà constituït per persones idònies, designades per la Junta Directiva de l'Associació Pessebrista, que donarà a conèixer el resultat del concurs oportunament. El seu veredicte serà inapel·lable i podrà declarar deserts els premis que no reuneixin suficient qualificació. Es reserva el dret de canviar la modalitat dels pessebres presentats a concurs.

5.- La visita als domicilis es farà durant els dies 2, 3 i 4 de gener de 17 a 21h. Als col·legis els dies 19, 20 i 21 de desembre en horari lectiu. Els pessebres no visitats per absència seran considerats, en última instància, fora de concurs.

6.- La qualificació del jurat serà establerta segons la puntuació donada a cada pessebre pels conceptes de: primer terme, paisatge, cel, perspectiva, llum, color i composició.

7.- El veredicte es farà públic al blog de l’entitat http://pessebrestortosa.blogspot.com.es/ abans del dia de Reis. Els guanyadors seran convocats a l’entrega de premis per telèfon.

8.- Nota. Tota inscripció al concurs comporta l'acceptació d'aquestes bases i podrà ser refusada l'admissió de pessebres que no s'ajustin al noble fi d'aquesta convocatòria.

La Junra Directiva de l'APTTE
Tortosa, 5 de desembre

No hay comentarios:

Publicar un comentario